In de gebruikersmodule vind je rechtsboven een groene knop met “uitnodigen”. Nadat je hierop geklikt hebt, kun je het email adres van de nieuwe gebruiker invoeren en aangeven in welke gebruikersgroep de gebruiker hoort.

Krijg je de melding dat het maximale aantal gebruikers bereikt is? Dan kun je ons eenvoudig een verzoek om meer gebruikerslicenties toe te voegen sturen via de support knop. Geef in het verzoek duidelijk aan hoeveel extra gebruikers je wilt toevoegen.