Om een cilinder terug te sturen naar de leverancier is het vereist dat de cilinder op dat moment in de voorraad staat. Zorg er dus eerst voor dat die weer in voorraad terecht komt via de uitgifte module als dit nog niet het geval is.

Als de cilinder in voorraad staat, kun je in het cilinderoverzicht rechtsboven klikken op "acties" en vervolgens op "klaarzetten voor transport". Daarna klik je weer op "acties" en "klaarzetten voor transport". Als je dit hebt uitgevoerd, krijg je de melding dat de cilinder naar de leverancier is gegaan en dat de mutatie cylcus is gesloten.