De mutaties die je uitvoert hebben een directe invloed op je koudemiddelbalans. Een correct koudemiddelbalans is van het allergrootste belang. Daarom hebben wij besloten het niet toe te staan dat gebruikers zelf handmatig correcties uitvoeren. Als er toch iets gecorrigeerd moet worden, dan kun je dit eenvoudig bij ons melden via de support-knop.

Wij denken graag mee en zullen de correctie naar wens uitvoeren.