Dat de planning niet zichtbaar is, kan meerdere oorzaken hebben:

- Het kan zijn dat je niet de juiste rechten hebt om de planning te bekijken. In dit geval kun je een administrator vragen om voor jou de rechten aan te zetten om de planning te bekijken. Dit doet de administrator via de gebruikersgroepen.

- Ook kan het zijn dat je pakket niet toereikend is. Planning komt namelijk enkel voor in het "Professional" en "Enterprise" software pakket. Voor meer informatie, zie ook het FAQ-item: "Hoe upgrade ik mijn pakket?"