In de rapporten-module onder koudemiddelen vind je je koudemiddelbalans. Om deze te downloaden, klik je rechtsboven de gewenste begindatum en einddatum van je balans. Vervolgens klik je rechtsboven op "download". Er wordt dan een .PDF bestand gedownload met daarin een koudemiddelbalans die gecategoriseerd is op basis van het type koudemiddel. Dit bestand wordt volledig erkend door alle certificerende instanties.