Om je cookies en cache te verwijderen in Safari ga je als eerst op je device naar "Instellingen"

Vanuit Instellingen navigeer je naar het kopje Safari:

Als je op safari hebt geklikt zie je als je naar beneden scrollt het volgende scherm. Hier klik je op de blauwe letters "Wis geschiedenis en website data".

Nadat je daar op geklikt hebt klik je op de volgende rode letters "Wis geschiedenis en website data":

Nadat je dit gedaan hebt ga je terug naar Climatools en herlaadt je de pagina.