In Microsoft Edge kan je op de volgende wijze je cookies en cache specifiek voor Climatools verwijderen.

Klik op het slotje rechts van de Climatools URL.

Daarna opent het volgende scherm en klik je op "Cookies":

Selecteer de eerste item en klik vervolgens klik je op "Verwijderen". Herhaal dit voor elke item en klik dan op "Gereed":

Herlaadt vervolgens de pagina. Heeft dit niet gewerkt? Neem dan de volgende stappen:

Klik op je toetsenbord op  CTRL + SHIFT + DEL terwijl je in Edge op de Climatools pagina zit. Dan opent het Browsegegevens wissen scherm.

Vervolgens kies je voor periode "Gehele tijd" en vink je zowel "Cookies en andere sitegegevens" en "Afbeeldingen en bestanden in de cache" aan en klik je op "Nu wissen".

Herlaadt vervolgens de Climatools pagina.

Mocht dit alles nog steeds niet werken neem dan contact met ons op via de support-knop of via support@climatools.nl