Met een Professional of Enterprise abonnement kan je makkelijk een onderhoudscontract aanmaken.

1. Ga naar de sectie "Onderhoudscontracten" in Climatools.

2. Vervolgens klik je op "Toevoegen+".

3. Vul de benodigde informatie in en klik op "Opslaan".

4. Voeg hierna de installaties toe via de "Installatie toevoegen" knop.
  5. Voeg dan je installatie toe en klik op "Opslaan".
  6. Herhaal stap 5 voor alle installaties die je wilt toevoegen.

Mocht je de gegevens van een installatie willen aanpassen (bijv. de onderhoudscyclus), kan je naar de installatiedetails navigeren door de installatie te dubbelklikken: