1. Selecteer de uitgifte module door op de 3 verticale streepjes te klikken linksboven in het scherm.

2. Controleer dat er bovenaan in het scherm Cilinders geselecteerd is. Zoek vervolgens op koudemiddel of cilinder naam om de uitgifte voor te bereiden en alle cilinders van dat type koudemiddel te kunnen zien.

3. Zoek de naam van de monteur op aan wie de cilinder toegewezen moet worden en klik op opdracht uitvoeren.

4. Klik vervolgens op voorraad om de beschikbare cilinders van dat type koudemiddel te zien en selecteer de cilinder die je wil toewijzen aan de monteur.

5. Klik vervolgens op opdracht uit voeren en weeg de cilinder. Hier zou geen verandering in moeten zitten t.o.v. wat er al in het systeem staat. Is dit meer of minder dan moet je ook de reden van de correctie in het systeem toevoegen. Klik als laatste op toewijzen om de uitgifte af te ronden.

6. Wil je een cilinder van een monteur weer terug zetten in de voorraad klik dan weer op opdracht uitvoeren maar verander nu de richting door op de 2 pijltjes klikken om van Monteur naar Voorraad te bewegen. Voer stappen 4 en 5 dan nogmaals uit om de cilinder terug te zetten.

7. Wil je een retour cilinder uitgeven aan een monteur of terugzetten in de voorraad volg dan ditzelfde stappenplan selecteer alleen bij stap 2 Retour Cilinders i.p.v. Cilinders.