1. Selecteer de uitgifte module door op de 3 verticale streepjes te klikken linksboven in het scherm.

2. Controleer dat er bovenaan in het scherm Gereedschap & Apparatuur geselecteerd is. Zoek de monteur op aan wie je het gereedschap en/of apparatuur wil toewijzen en klik daarna op Opdracht uitvoeren

3. Klik vervolgens op Voorraad om het beschikbare gereedschap en apparatuur te zien en selecteer er een om uit te geven aan de monteur.

4. Klik als laatste op toewijzen om de uitgifte te voltooien.

5. Wil je een stuk gereedschap en/of apparatuur terug in de voorraad zetten klik dan weer op opdracht uitvoeren maar verander nu de richting door op de 2 pijltjes klikken om van Monteur naar Voorraad te bewegen. Voer hierna de stappen 3 en 4 uit om het terug in de voorraad te zetten.