1. Navigeer naar de Installaties module door op de 3 verticale streepjes te klikken linksboven in het scherm.

2. Klik op toevoegen om te beginnen met het toevoegen van een installatie. Kies hier om wat voor een installatie het gaat. Je keuze hier heeft gevolg op welke informatie je in de vervolgstappen moet invullen.

3. Op het volgende scherm moet je minimaal alle velden met een * invullen hieronder volgt wat extra informatie voor deze velden.

4. Een installatie staat altijd bij een bedrijf of particulier op dit veld kan je deze naam invullen. Je kan hier kiezen uit een van de bedrijven/relaties die je al hebt toegevoegd aan je CRM of om een nieuw bedrijf/relatie toe te voegen. Voeg je een nieuw bedrijf/relatie toe dan krijg je een pop up scherm waar je de naam en adres gegevens kan toevoegen. Let erop dat alleen de naam verplicht is maar dat je dan op een later punt de andere gegevens nog toevoegt in het CRM.

5. Deze stap is alleen van toepassing op koel-/klimaatinstallaties, als je wat naar beneden scrolt kan je de vulling per circuit van de installatie invullen en ook circuits toevoegen als de installatie meerdere circuits heeft.

6. Helemaal onderaan zie je de geschiedenis, het logboek, bestanden en objecten. Hier kan je o.a. extra informatie/foto's toevoegen. Als je alles helemaal hebt ingevuld kan je opslaan klikken om de installatie toe te voegen.