1. Navigeer naar de Werkbonnen module door te klikken op de 3 verticale streepjes linksboven in het scherm en klik op de werkbon die je wil uitvoeren.

2. Om te starten met het uitvoeren van de werkbon klik op Acties en vervolgens op Werkzaamheden uitvoeren. Zodra dat is gebeurd is de werkbon in uitvoering. Met het menu boven aan het scherm kan je scrollen tussen de verschillende overzichten van de werkbon.

3. Bij Installaties vind je een overzicht per installatie die gekoppeld is aan deze werkbon.

4. Bij Werkzaamheden vind je alle checklijsten die ingevuld kunnen worden en afhankelijk van de reden van de werkzaamheden zijn verschillende verplicht om in te vullen.

5. Bij Materialen kan je gebruikte materialen toevoegen en registreren.

6. Bij Datum, Tijd en Afstand kan je bijhouden hoe lang de werkzaamheden duren, op welk moment de werkzaamheden uitgevoerd werden en hoeveel afstand er voor gereisd is.

7. Bij Documenten en Foto's kan je andere documenten en foto's van de werkzaamheden toevoegen aan de werkbon.

8. Bij Interne Memo

9. Bij werkomschrijving

10. Bij Opdracht Historie zie je een overzicht met de geschiedenis van deze werkbon, wanneer deze is aangemaakt en door wie, welke wijzigingen wanneer door wie zijn gedaan etc.

11. Om de werkbon af te ronden is het alleen verplicht om de checklists van stap 4 in te vullen de rest van de info raden we ook aan om in te vullen maar is niet verplicht. Zodra dat gedaan is kan je weer op de knop Acties klikken en de Opdracht afronden.

Vervolgens moet je nogmaals een omschrijving toevoegen van de werkzaamheden en klik je op volgende.

12. Hier kan je de klant een handtekening laten zetten en klik je weer op acties en opdracht afronden. Als je een emailadres aan de klant gegevens hebt toegevoegd in het CRM krijg je hier ook de optie om de werkbon meteen door te sturen via de mail naar de klant.