Alleen de Climatools abonnement-beheerder kan de integratie aan (of uit) zetten. Weet je niet wie de abonnement-beheerder is voor jouw omgeving? Contacteer dan support.

1. Als abonnement beheerder zie je in het “Instellingen” menu “Integraties“, klik hierop.

2. Op de “Integraties” pagina, zie je de Exact integratie. Klik op “Toevoegen“.

3. Lees voorzichtig de instructies op de scherm en klik op “INTEGRATIE ACTIVEREN“.

4. Lees voorzichtig de informatie in de pop-up die naar voren komt. Na 10 seconden kan je doorklikken.

5. Log in met je Exact Online gebruikersnaam en wachtwoord en geef Climatools toegang tot jouw administratie(s) in de consent scherm.

6. Selecteer je Exact administratie en klick op “ADMINISTRATIE ACTIVEREN

7. De integratie setup is voltooid! Synchronisatie is begonnen en je kan de logs bekijken om te zien wanneer de bedrijven en relaties van Exact gesynchroniseerd zijn.

Mocht je vragen hebben, maak dan gebruik van de Support knop in Climatools of neem contact met ons op via support@climatools.nl.