Alleen de Climatools abonnement-beheerder kan de integratie aan (of uit) zetten. Weet je niet wie de abonnement-beheerder is voor jouw omgeving? Contacteer dan support.

Wees ook bewust dat deze integratie alleen werkt voor bedrijven met een BRL 6000-25 via Kiwa. Een K25000 integratie komt op een latere moment.

  1. Als abonnement beheerder zie je in het “Instellingen” menu “Integraties“, klik hierop.

     

  2. Op de “Integraties” pagina, zie je de Kiwa integratie. Klik op “Toevoegen“.

     

  3. Lees voorzichtig de instructies op de scherm, vul in jouw Client ID en Client Secret en klik op "INTEGRATIE ACTIVEREN"

    Mocht je jouw Kiwa Client ID en Client Secret niet weten, neem dan contact op met Jeroen van Kiwa i.v.v. Climatools en geef jouw bedrijfsnaam, contactnaam, en email address door. Die kunnen helpen met het aanmaken van een Client ID en Client Secret.
     
  4. Lees voorzichtig de informatie in de pop-up die naar voren komt. Na 10 seconden kan je doorklikken.


  5. Wacht even en dan zie je de volgende scherm. Als de verbinding gemaakt is kom je vanzelf terug naar de integratie scherm.
     
  6. De integratie setup is voltooid! 
    Belangrijk: Stuur hierna even een email naar Jeroen om te bevestigen dat de werkmeldingen inderdaad goed bij Kiwa binnenkomen.

  7. Je kan de logs bekijken om te zien of alles is gelukt. Mocht je een foutmelding krijgen, bijvoorbeeld "Verbinding met integratie mislukt.", neem dan contact op met support via de support knop in Climatools.
 

Mocht je vragen hebben, maak dan gebruik van de Support knop in Climatools of neem contact met ons op via support@climatools.nl.