In het klantenportaal geef je je klanten toegang tot een beperkte versie van jouw Climatools omgeving. Ze zien daar enkel hun eigen installaties en kunnen daar de bijbehorende logboeken en werkbonnen downloaden. Hierdoor hoef je geen papieren logboek meer achter te laten bij de installatie.

Om de klant uit te nodigen voor het klantenportaal zet je de knop "Klanttoegang" in het relatieoverzicht aan. Zie onderstaande afbeelding: